وضعیت آسپرگری به کجا میرسد؟

ساخت وبلاگ
شواهدی وجود دارد که بالای بیست درصد مبتلایان به آسپرگر، دیگر تمامی کرایتریاهای لازم برای تشخیص آسپرگر را ندارند اما همچنان مشکلات ارتباطی و اجتماعی دارند. به نظر میرسد که افراد دچار آسپرگر امید به زندگی نرمالی دارند اما شیوع اختلالات روانپزشکی همراه مثل اختلال افسردگی شدید و اختلال اضطراب، پروگنوز (آینده ی یک بیماری) اختلال شان را تحت تاثیر قرار میدهد.

نوجوانان دچار سندروم آسپرگر ممکن است در نوجوانی شان همچنان مشکلاتی در خودمراقبتی (Self Care) و سازمان‌دهی و چالش های در روابط رمانتیک و اجتماعی شان داشته باشند.
علی رغم استعداد بالای شناختی آسپرگری ها، بیشتر جوانان آسپرگری در خانه می مانند و تعداد کمی از آن ها به طور مستقل کار میکنند و ازدواج میکنند. تفاوتی که نوجوانان آسپرگری بین خود و دیگران تجربه میکنند، میتواند آسیب زننده باشد. آنها ممکن است که اضطراب شدیدی به خاطر به هم خوردن روتین ها و علایق خاص شان و نگرانی از مواجهه با موقعیت های اجتماعی تجربه نمایند. جوانان آسپرگری ممکن است که افسردگی و اختلالات خلقی را به ناکامی های زیادی اجتماعی تجربه کنند که در این صورت نیازمند دریافت درمانهای بالینی لازم میباشند. در مطالعه ای با عنوان همبودی روانپزشکی در بزرگسالان مبتلا به آسپرگر نتایج نشان داد که 70 درصد بزرگسالان مبتلا به آسپرگر حداقل یک دوره افسردگی عمده را تجربه کرده اند. برخی از آنان یک دوره افسردگی عمده را در شرایط بحرانی مانند مواجه شدن با مشکلات مدرسه و غیره تجربه و دیگر عود نداشته اند اما حدودا نیمی از این افراد به دوره های دیگر نیز مبتلا شده اند. 50 درصد آنان نیز به یک نوع از اختلالات اضطرابی مبتلا بودند که در این میان اختلال اضطرابی منتشر یا تعمیم یافته بیشترین همبودی را داشت.
بنابر پژوهشی بر روی 54 فرد بزرگسال آسپرگری، اختلالات شخصیت اسکیزوئید، وسواسی-جبری و اجتنابی در اینها شیوع داشت. در اختلال شخصیت اسکیزوئید، درون گرایی افراطی و بی میلی شدید به صمیمیت و ارتباطات وجود دارد. در اختلال شخصیت وسواسی-جبری وسواس های آیینی و روتین های تغییر ناپذیر و شخصیت به شدت جدی و سخت گیر و نامنعطف وجود دارد. در اختلال شخصیت اجتنابی، کناره گیری عمدی از جمع و خجالتی بودن و هراس زیاد جمعی وجود دارد که با بی میلی به صمیمیت همراه نیست.
تشخیص زودتر اختلال آسپرگر در فرد و درنتیجه دریافت مداخلات توانبخشی زودهنگام باعث زمینه سازی زندگی اجتماعی بهتر و مستقل برای آنها میشود.
افراد آسپرگری در معرض بهره کشی و سواستفاده ی دیگران هستند.

منابع:
Woodbury-Smith MR, Volkmar FR (January 2009). "Asperger syndrome". Eur Child Adolesc Psychiatry. 18 (1): 2–11.

McPartland J, Klin A (2006). "Asperger's syndrome". Adolesc Med Clin. 17 (3): 771–88.

Moran M (2006). "Asperger's may be answer to diagnostic mysteries". Psychiatr News. 41 (19): 21–36.

personality disorder and autism spectrum disorders: what are these connections?, ScienceDirect

Psychiatric comorbidity in young adults with a clinical diagnosis of Asperger syndrome

+ نوشته شده در ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ساعت توسط رضا |
حرف های یک آسپرگری...
ما را در سایت حرف های یک آسپرگری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : aspergerya بازدید : 137 تاريخ : جمعه 26 خرداد 1396 ساعت: 22:58